Monday, March 30, 2009

Joutu ottaan saigonia

Motivaatiosairasloma saattaa olla mielessä monella työhönsä kyllästyneellä, mutta että joutuu ottamaan sairaslomaa kun ”työ”motivaatio on liian hyvä, siinäpä ainakin minulle aikaisemmin tuntematon yhtälö!
Kaikki alkoi siitä, kun pohkeessa olleet hyttysenpistot, joita olin tietenkin jossain vaiheessa rapsutellut, alkoivat arven sijasta muodostaa keltaista leviävää mätäkerrosta. Putsailin haavoja vetyperoksidilla ja kiinanlääkkeellä viikon verran, mutta kun mätäneminen vain jatkui ja punotus niiden ympärillä levisi, katsoin parhaaksi painua lekuriin.
Koska viime torstai oli Balilla ”pysy sisällä ja pidä valot pois päältä, tai saat sakot”-päivä, Nyepi, lääkärikäynti venyi perjantaille. En alkanut arpomaan noitatohtorien kanssa, vaan suuntasin heti aamusta suoraan länsimaiset standardit täyttävään Bali International Medical Care –yksityissairaalaan. Massaturismin hyviä puolia. Lääkäri Irma (ei ollut suomalainen nimestä huolimatta) sanoi, että koska olin ollut vesillä haavojen jo ilmestyttyä, minuun pitäisi pumpata kaikki mahdolliset antibiootit, että pöpö varmasti kuolee.
Nyt saankin sitten päivittäin desin verran antibioottiliuosta suoraan suoneen, jonka lisäksi napsin vaaleanpunaisia kapseleita neljä kertaa päivässä. Hyvä uutinen on, että arvet ovat alkaneet parantua ja punoitus on lähestulkoon hävinnyt. Ainakin huomenna pitäisi vielä käydä ottamassa piikki ja sitten katsotaan, voinko jatkaa pelkillä pillereillä.

Saikkarin hyvänä puolena voi kai pitää sitä, kun on ollut pakko olla pois vedestä, niin on ollut vihdoin aikaa voimistella tuota polveakin. Jos kaikki menee putkeen, niin aina ruotsalaisten eteen droppaava savolainen on vesillä ehkä jo loppuviikosta entistä ehompana?! Akta sig alla svenskar! <-jos tuossa oli kirjoitusvirhe, niin en ota siitä mitään vastuuta :)

Loppukevennys: Bahasa Indonesia – suomi
Tukan tsukur = tukan leikkuu
Jalan jalan = kulkea jalan
Sama sama = sitä samaa

No comments:

Post a Comment