Friday, February 13, 2009

Apinan virtsaa ja muita sattumuksia



Kävin tuossa eilen pyörähtämässä Uluwatun temppelissä, joka on kuuluisa apinoistaan. Ostin pussillisen viikunoita, voidakseni ojennella makupaloja näille huvittaville veijareille temppelialueen kävelyteiden varsilla. No niinhän siinä kävi, etten päässyt kuin 30 metriä alueen sisäpuolelle, kun apinat olivat jo äkänneet viikunapussin ja olivat hanakasti kimpussani. Yksi vetämässä lahkeesta, toinen paidasta ja kolmas oli jo kiivennyt olkapäälle. Kun paidasta ja lahkeesta repijät alkoivat käydä aggressiivisiksi heitin lopulta koko pussin mäkeen päästäkseni eroon raivon valtaamista käsijalkaisista. Olkapäälle kiivennyt veitikka jäi alakynteen muiden sännätessä pussin perään ja tajuttuaan tilanteen se päätti kostoksi sitten kusta selkääni. Loppuvierailun ajan tunsin läheisesti alkukantaisen heimoni kutsun, olinhan jo valmiiksi yltä päältä apinan kusessa.

Muita lähipäivinä sattunutta: Sain sakot. Olin palaamassa takaisin Kutalle Seranganista, kun poliisisetä poimi meikäläisen kymmenien muiden mopoilijoiden joukosta. Koska minulla ei ollut paikallista ajokorttia, sain sadan tonnin sakot. Kuulostaa ehkä huimalta, mutta selvennettäköön, että kyseessä on noin 7 euron pikavoitto. Paikallisen skouden päivätuloihin tietenkin maistuva lisä. Kuittia en saanut. ;)
Samana aamuna toiseen suuntaan ajaessa päälleni kaatui sateessa mopedinsa hallinnan menettänyt tohelo. Lautaan tuli pieni reikä pohjaan, mutta minulle ei käynyt mitään. Ehkä joinakin päivinä on vain tarkoitus jäädä riippumaton pohjalle makoilemaan...

Surffin puolesta eilen oli aika mahtavaa Nusa Duassa Jupen ja Laurin kanssa. Tänään oli jo aika pientä ja huomenna ei ainakaan yhtään isompaa. Sunnuntaina pitäisikin sitten pamahtaa sellainen swelli päälle, että alta pois risut ja savolaiset. Sitä odotellessa. Hauskaa viikonloppua!

2 comments:

  1. Kuulostaa silti virtsan verran lunkimmalta päiväohjelmalta kun täälpäin :) Kaveri on varmaan sen verran viidakoitunut meidän saapuessa, että hypit itse meidän olkapäille ja kuseskelet niskaan reviirin kaventumisen pelossa! Aurinkoista "työ"viikkoa sinne!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih! Eli kiitoksia vaan! Duunia (eli reviirin puolustamista) on paiskottu tanaankin oikein hartiavoimin. :)
    Arskaa on kylla piisannut ja voi mooses etta se polttaa! Varaudu vahintaan kolme, mielellaan viisikymppisella kermalla kun saavut mestoille. On-off bruna saattaa jossain vaiheessa alkaa nyppimaan. Tai ainakin saa alkaa nyppimaan niita nahan suikaleita.
    Vastapainoksi on kylla tullut apinan virtsan lampoista vettakin "sopivassa maarin". Yksi ilta kutalla tulvi metri vetta kaduilla! Hotellin pihallakin oli polveen asti. Olisi sittenkin pitanyt pakata se kumivene rinkkaan.

    ReplyDelete