Saturday, December 19, 2009

Kumarrus ja askel takavasemmalle

Kaikki päättyy aikanaan. Minun 11 kuukautinen seikkailuni läpi Indonesian, Australian, Uuden Seelannin, Fijin, Hawai'in ja Kalifornian alkaa olla kotiovelle kolkuttamista vaille paketoitu. Reissun viimeinen viikko eteläisen Kalifornian auringon alla oli upea lisä muutenkin uskomattomaan matkaan.
Tässä vaiheessa on tullut aika kiittää kaikkia matkaan tavalla tai toisella osallistuneita ja sen toteuttamisessa auttaneita. Heidän joukossaan myös tietenkin kaikki te lukijat! Toivottavasti olette nauttineet tarinoistani ja saaneet niistä irti enemmän, kuin lukemiseen uhratun ajan.

Erityiskiitokset menee satunnaisessa järjestyksessä seuraaville:
Lennille, isälle ja äitille, Annalle ja Jannelle, mummille, G-Landille, Mikolle & Niinalle, Jussille, Kömmölle, Jupelle, Dugong gangille, Joshille, Padang-Padangille, Allulle ja Evelle, Jamesille, Pyrylle ja Jennille, Bells beachille, Rumonille, Roosterille, Yogi-bearille, Nickille, Raglanille, Joelle, Cloudbreakille, Billille, Jackille, Sergiolle, Heatherille, Pipelinelle sekä kaikille kavereille, jotka hajamielisyydessäni unohdin tästä listasta. Olette kaikki tärkeitä.

Hauskaa joulua!
Kenties jonain päivänä savolainen surffari vielä palaa estradille uuden seikkailun merkeissä…

5 comments:

  1. Kiitti loistavasta blogista ja päivien piristyksistä! Omaa kesälomaa ja surffia odotellessa on ollu tosi mukava seurata reissuasi.

    ReplyDelete
  2. Kiitos seikkailusi jakamisesta. Kiva oli seurata, inspiroitua, ja nahda (itse Kuopiossa syntyneena) Savo surffimaailman kartalla. Asustelen ja surffailen (vahan) pohjois-englannissa, maailman luokan mestoista haaveillen. Nyt on vahan nuotteja kasassa tulevaa varten.

    ReplyDelete
  3. niin on lyhyt tuo 11 kk että jäi koko suuri valtameri kokematta eli surffit atlantilla. lentosikin kiersi ilmeisesti niin pohjoisesta, ettei alla näkynyt juuri jäälakeutta kummempaa. ja sitten tiukka kysymys: kumpi on parempi kauriin- vai kravunkääntöpiiri. siis näin talvipäivänseisauksen merkeiksi kysyttynä.

    ReplyDelete
  4. Oli paras blogi ikinä!

    Teretulemas takas pohjolaan, en voi ees kuvitella mikä shokki voi kelejen puolesta olla!:D

    Otetaan "bintangit" kun törmäillään!!

    ReplyDelete
  5. Kumpi tahansa kääntöpiiri on parempi, kuin napapiiri. Näin talvipäivänseisauksen merkeissä vastattuna! ;)

    ReplyDelete